Wednesday, March 22, 2006

SPICE GIRLS

For lenge, lenge siden ikke så langt fra Woking i England, satt Chris og Bob Hertbert og lurte på hvordan manager bedriften deres skulle gå uten å gå konk. Bedriften til brødrene het Heart. Men alt så ut til å forandre seg når de fikk ideen om å lage en helt ny jentegruppe, nemmelig Spice Girls. Denne ideen ble svært populær og det kom mange fremmøtte på audition i håp om å få billetten til et nytt og mer glamorøst liv.

I alt kom det 400 på audition, men blant dem var det bare tre av disse som ble med i gruppen, nemmelig Mel B, Mel C og Victoria. På dette tidspunktet var Geri på jobb i modell bransjen og kunne ikke møte opp den første dagen men da hun tryglet om å få være med kunne ikke Chris og Bob si nei. Michelle som var med i gruppen en liten stund var også dyktig til å danse og synge, men på begrunn av at hun var så stille av seg, passet hun dårlig inn i gruppen. Det var da Emma kom inn i bildet, noen måtte jo ta over plassen til Michelle.

Spice Girls gjorde en knakenes god karriere som bare varte ca. 4 år. De hadde konsert i Oslo på slutten av karrieren før gruppen ble oppløst på begrunn av jente intriger.

Fakta!
Melanie Janine Brown, født 29. mai 1976!
Emma Lee Bunton, født 21. januar 1975!
Geri Estelle Halliwell, født 6. august 1972!
Melanie Jayne Chrisholm, født 12. januar 1976!
Victoria Adams, født 17.april 1975!

Hjemmeside…

SWK i ab