Wednesday, March 22, 2006

SPEARS, BRITNEY

Britney Jean Spears kom til verden 2. Desember, i småbyen Kentwood, Louisiana. Her vokste hun opp med sin mor, Lynne, faren Jaimie og storebroren Bryan. Allerede som 3 åring viste hun stor interesse for synging, og "What Child Is This?" var den første sangen hun sang offentlig, i en kirke i Kentwood. Da Britney var elleve år kom hun med i Mikke Mus Klubben, der hun opptrådte med blant annet Justin Timberlake og Christina Aguilera. Dessverre ble klubben ikke lenge etterpå lagt ned, og Britney måtte gjøre noe som hun ikke ble spesielt begeistret for: gå på skole. I femten-års alderen fikk Britney platekontrakt med Jive Records,og like før hennes 17-års bursdag,slo hun igjennom med sin første hit singel "...Baby,One More Time." Like etterpå kom musikkvideoen og debutplata med samme navn.

Alle ville ha en bit av den nye superstjernen,og platen gikk rett til topps på albumlistene. Hun dro ut på to turneer til dette albumet: Baby One More Time Tour og Crazy 2k Tour.I 2000 kom hun med en ny plate,"Oops!I Did It Again" og også nå kom hun ut med en rekke hitsingler og en ny turne`.Men nå begynte også uskyldigheten å falne bort. Det ble vist tydelig i musikkvideoen "I`m A Slave 4 U" som var Britney`s første musikkvideo til hennes tredje album "Britney." Hun var ikke lenger den lille,søte og uskyldige piken alle ville hun skulle være.

2001: Britney har spilt inn sin første langfilm "Crossroads." Den blir ikke godt tatt imot og dette blir en stor nedtur for henne. Hun sliter også med sin kjæreste Justin,og i 2002 melder paret om brudd. Det blir en vond tid for Britney,og hun bestemmer seg for å ta en pause fra rampelyset.

Sent i 2003 kommer hun tilbake med sitt fjerde studioalbum "In The Zone." Her har hun samarbeidet med Madonna i sangen og musikkvideoen "Me Against The Music." Senere kom hun med hitene "Toxic", "Everytime" og "Outrageous." Sent i 2004 kom hun med et samlealbum med alle hennes største hits, og i 2005 kom hun med et remixalbum. Det er det siste hun til nå har utgitt,men mange venter i spenning på hennes nye album,som etter ryktene vil komme i november 2006.

Les mer…

Se bilder…

Se video…

EMD i ab