Wednesday, March 22, 2006

SIMPSON, JESSICA

Jessicas fulle navn er Jessica Ann Simpson.
Hun ble født 10. juni, 1980 I Dallas, Texas.
Hun har en søster som heter Ashlee Simpson. Og hun er også en popstjerne.
Favoritt maten til Jessica er tex-mex og chicken fried steak og favoritt fargen er rød.
Popstjernene hun liker best er Mariah Carey, Whitney Houston og Celine Dion.

Da Hun var 13 år gammel, var hun på ett leier, med kirken. Da sang hun en sang av Whitney Houston som heter "I Will Always Love You", og det var på en måte da hun ble oppdaget.

26. Oktober, 2002 giftet hun seg med Nick Lachey, i Austin, Texas. Nick Lachey er også en popstjerne, og har sunget mange sanger. Men før de giftet seg, hadde Jessica Simpson aldri gjort noe husarbeid. Hun hadde aldri ryddet rommet sitt en gang. Det var alltid moren hennes som pleide og gjøre det. Også hadde hun aldri lagd mat. Så hun fikk et lite problem da dem flyttet sammen. Hun klagde mye over at hun måtte lage maten og sånn, fordi hun ikke kunne lage mat, så da måtte dem alltid dra ut og spise eller så bestilte dem mat. Men etter hvert så ble hun flinkere. Et år etter at dem hadde giftet seg, kom det ut en serie om dem som het The Newlyweds. Det var mange som syntes at det var morsomt å se på, fordi Jessica Simpson var så blond og dum. De sang også noen sanger sammen. Det ble ofte sagt at de var det søteste paret. Men 4 år senere skilte dem seg. Og da ble mange overrasket.

Sommeren 2005 ble Jessica Simpson med i sin første film. Hun spilte Daisy Duke i filmen The Dukes Of Hazzard. Jessica Simpson har sunget 53 sanger. Kanskje flere også. (Men det var det jeg fant ut)

Les mer…

Se bilder…

Mer å lese på…

KH i cd