Wednesday, March 22, 2006

KISS
Kiss er en gruppe på fire personer: Gene Simmons, Peter Criss, Paul Stanley og Tommy Thayer.
Et av tidens største musikalske fenomener var i ferd med å takke for seg. Men de bestemte seg for å fortsette. Kiss var bandet som fikk sin popularitet gjennom å sjokkere, og gjennom å lage fengende glamrock. Det var bassist Gene Simmons og gitarist Paul Stanley som opprinnelig var hjernene bak bandet Kiss. Begge var tidligere medlemmer av New York-bandet Wicked Lester, og hentet inn trommeslager Peter Criss etter å ha sett hans "arbeid utføres"-annonse i Rolling Stone.

En av verdens største fanklubber, Kiss Army, har gått sammen med Voices Music og utgir 5. september en hyllestplate med mange av Norges største musikere.De gjør alle sine versjoner av klassiske Kiss-låter.Allerede er det kjent at navn som Kurt Nilsen, Wig Wam, Stage Dolls, Span, Surferosa, TNT's Ronni Le Tekro & Tony Harnell og Asgeir Borgemoen og Diesel Dahl leverer sine versjoner av KISS-klassikere.
Kiss hadde sin første konsert på Manhatten i 1973. To uker etter hadde de skrevet under for plateselskapet Casablanca. I februar 1974 kom debutalbumet "Kiss". Innen utgangen av april i 1975 hadde bandet gitt ut hele tre album og turnert USA på kryss og tvers. Fan-skaren bare økte. I 1977 ble Kiss kåret til det mest populære bandet i USA.Kiss gruppa kommer til Norge og skal opptre i Oslo til våren. Gene Simons råder alle som kommer til å ta med søstrene sine, for han er veldig glad i Norske kvinner!Men husk da, han er 53 år. Så skaff dere billetter, og dra til Oslo!
Kilde: http://nrk.no/musikk/artistar/1101349.html

RH i ab